Hills Science Plan Canine Puppy Small&Miniature Chicken 300 g

A Hill's Science Plan Puppy Small & Miniature száraz Kutyatáp egy teljes értékű táp nagyon kis testméretű fajtákba tartozó kölyökkutyák részére 1 éves korig.
Alkalmazási javaslatok:
- Kis testű és törpe fajtájú Kutyakölyköknek az elválasztástól 1 éves korig.
- Vemhes és szoptatós szukáknak.
Nem ajánlott:
- Macskáknak.
- Elhízásra hajlamos, nem szoptatós kifejlett kutyáknak.
- Nagy testű fajtához tartozó kölyköknek (ha a kifejlett példányok tömege 25 kg fölött van) az elválasztás után. Az elválasztás után a nagy testá fajták kölykeinek ajánlott táp a Science Plan Puppy Healthy Development Large Breed.
További tájékoztatás:
- A szoptatás második felében a kölyköket ugyanazzal a Science Plan Puppy Small & Miniature táppal lehet elválasztani, amelyet az anyjuk kap, ami leegyszerűsíti az elválasztást.
- A Science Plan Puppy Small & Miniature formulája nagy mennyiségű DHA-val (dokozahexaénsavval) van dúsítva, amely alapvető komponens az agyban, és természetes formában az az anyatejben fordul elő. A Science Plan Puppy Small & Miniature táp adható vemhes és szoptatós szukáknak, és így nagy mennyiségű DHA-t biztosít a kölyköknek az elválasztás előtt. Amikor a legmegfelelőbb Science Plan Puppy Small & Miniature tápot adja a kölyköknek elválasztás után, ezzel a kölykök még több DHA-hoz jutnak az agy és a szem kifejlődése szempontjából kritikus teljes időszak alatt.
Cikkszám
604347
Termékelégedettség
Nagyon keresett termék - már csak 7 db maradt belőle készleten!
Az árról érdeklődjön!
db
Hozzáadás a kedvencekhez
Értékelések
0 0 értékelés alapján
Tulajdonságok
Kartonmennyiség
6 db
web_marka
Hill´s
Statisztikai besorolás
Pet
web_korosztalyegyseges
Kölyök;Junior
web_fajegyseges
Kutya;
web_meretegyseges
minitestű;kistestű
web_almarka
Hill´s Science Plan
Helyettesítő termékek
Leggyakoribb kapcsolódó termékek