Tisztelt Partnerünk!

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2022. augusztus 15-től az alábbiak szerint változnak az AlphaVet térítés köteles és térítésmentes szállításra vonatkozó feltételei:

 

Díjmentes szállítást biztosítunk VET ügyfeleknek:

 

✓  munkanapokon 12:00-ig leadott rendelés esetén,

>> ha a szállítandó csomag értéke meghaladja a nettó 75.000 Ft-ot

 

✓  munkanapokon 12:00 – 16:00 között leadott rendelés esetén,

>> ha a szállítandó csomag értéke meghaladja a nettó 100.000 Ft-ot

 

Szállítási értékhatáraink alatti kiszállítási díjaink egységesen: 2 490 Ft*

Raklapos termékre vonatkozó szállítási díj 17 290 Ft+Áfa, raklap használati díj 500 Ft+Áfa.

Ha van fix AlphaVet saját körös szállítása, és attól eltérő napon szeretné megkapni a rendelését, akkor a szállítás díja 1.190 Ft + Áfa.**

 

* Postai csomag esetében 30 kg, GLS esetében 40 kg súlyhatárig történő szállításra vonatkozik az érték. Hűtve szállítandó termék esetén minden esetben a sajátkörös, hűtéses szállítást javasoljuk.

 

** Az ilyen eseti szállítást minden esetben szabad  kapacitás függvényében tudjuk biztosítani. Előtte kérlek, egyeztess vevőszolgálatunkkal.

 

Jelen díjak és feltételek változtatási jogát fenntartjuk  és visszavonásig érvényesek!

 

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton szeretnélek tájékoztatni, hogy 2022. augusztus 10-től az alábbiak szerint változnak az AlphaVet VET TÁRSÁLLAT térítés köteles és térítésmentes szállításra vonatkozó feltételei:

https://www.alphamedia.hu/dokumentumok/alphavet_szallitasi_koltseg_valtozas.pdf

 

Válasszon szállítási módozataink közül

Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. saját logisztikai szolgáltatásának igénybevétele esetén a regisztrált partner a számára meghatározott kiszállítási napján veheti át a megrendelt terméket. (erről megrendeléskor a rendszer automata üzenetben tájékoztatja, illetve telefonos tájékoztatást is kérhet vevőszolgálatunkon). A kiszállítás díja függ a megrendelt termékek bruttó összegétől. Ehhez a szolgáltatáshoz válassza a kosár tartalma menüben a megrendelésre vonatkozó Kiszállítás funkciót.

Expressz kisszállítás esetén futárszolgálat végzi a kiszállítást 24 órán belül Ehhez a szolgáltatáshoz válassza a kosár tartalma menüben a megrendelésre vonatkozó Futárszolgálat funkciót.

Vevő jön érte.  Ezen opció választása esetén kiszállítást nem igényel és a rendelésének értéke eléri a minimum bruttó 20.000Ft-ot, továbbá vállalja, hogy a meghatározott időpontban a terméket budapesti címünkön átveszi. (1194 Budapest, Hofherr Albert 42.) Az oldal automatikus frissülésével az átvétel időpontjáról a rendszer tájékoztatja Önt. Ehhez a szolgáltatáshoz válassza a kosár tartalma menüben a megrendelésre vonatkozó vevő jön érte funkciót.

 

Kérjük pontosan adja meg adatait

Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

 1. Szállítási címének a regisztráció során megadott adatokat veszi alapul a rendszer. Hibásan megadott cím miatti késért felelősséget nem vállalunk, illetve az ezzel járó költségek a megrendelőt terhelik.
 2. Önnek lehetősége van más szállítási címet megadni, ez esetben kérem, töltse ki a „Ha más címre kéri a kiszállítást” opciót.
 3. Megrendelés Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) elfogadása után a megrendelés elküldése gombra kattintva rendelését elküldheti!
 4. Megrendeléséről ügyfélszolgálatunktól minden esetben visszajelzést ad
 5. A megrendelés elküldése regisztráció nélkül nem lehetséges! Amennyiben regisztrálni szeretne, a regisztráció menüpont alatt megteheti
 6. Csak regisztrált felhasználóként tud belépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül!

 

Házhoz szállítás, információk

Csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A futárszolgálat egyszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

Hibás megrendelés esetén mit tehet?

Kérjük, minden esetben ellenőrizze megrendelését! Hibás megrendelés elküldése esetén a rendelést követő 2 órán belül jelezze problémáját vevőszolgálatunkon, vagy használja HELPDESK menüpontunkat. A HELPDESK menüt csak regisztrált partnereink érhetik el. Ezen menü segítségével elektronikusan is kérhet segítséget problémái kezelésére.

 • Vásárlással, rendeléssel kapcsolatos probléma (kérjük, hibás rendelés esetén a probléma leírásakor a rendelési bizonylatának számát feltétlenül küldje el. Ezen adatokat a Cégadat menüpont Élő rendelések/ajánlatok almenüben érheti el.

 

Szállítási díjak és ingyenes szállítás állatorvosi rendelők számára.
Érvényes: 2022. 01. 17-től

2022. január 17-től az árurendelésre vonatkozó ingyenes logisztikai szolgáltatásainkat az alábbi feltételekkel vehetik igénybe:

 • Munkanapon 12:00-ig leadott rendelését, melynek értéke meghaladja a bruttó 45 000 Ft-ot, ingyen szállítjuk
 • Munkanapon 12:00 - 16:00 között leadott rendelését, melynek értéke meghaladja a bruttó 90 000 Ft-ot, ingyen szállítjuk
 • Munkanapokon 16:00 utána leadott rendelése minden szállítási díj köteles 

 

Szállítási díj kategória GLS Nettó egység ár
szállítási díj 0-5 kg 1 950 Ft
szállítási díj 5-10 kg 2 150 Ft
szállítási díj 10-20 kg 2 375 Ft
szállítási díj 20-30 kg 2 600 Ft
szállítási díj 30-40 kg 3 050 Ft


Raklapos szállítás Nettó 11 990 Ft / raklap.

Postai szállítás Nettó ár
Posta csomag 1 munkanap / 1 cs 5 kg-ig 1 950 Ft
Posta csomag postán maradó/ 1 cs 5 kg-ig 1 950 Ft
Posta csomag 1 munkanap / 1 cs 5- 10 kg-ig 2 150 Ft
Posta csomag postán maradó/ 1 cs 5- 10 kg-ig 2 150 Ft
Posta csomag 1 munkanap / 1 cs 10-20 kg-ig 2 375 Ft
Posta csomag postán maradó/ 1 cs 10-20 kg-ig 2 375 Ft
Posta csomag 1 munkanap / 1 cs 20-30 kg-ig 2 600 Ft
Posta csomag postán maradó/ 1 cs 20-30 kg-ig 2 600 Ft

 

Szállítással kapcsolatos információk
Tisztelt Partnerünk! Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét, hogy 2019.október 15-től:

 • A 40 kg-ot nem meghaladó rendeléseket futárszolgálattal, csomagként bruttó 2 500 Ft (nettó 1 968,50 Ft) szállítási díjjal,
 • A 40 kg-ot meghaladó rendeléseket raklapos postai szállítással, bruttó 12 573 Ft (nettó 9 900,00 Ft) szállítási díjjal juttatjuk el Partnereinknek.
 • A bruttó 50 000 Ft-ot meghaladó rendeléseket bizonylatonként 3%-os szállítási díj felszámolásával Alpha-Vet Kft. kiszállítással teljesítjük.
 • A minimum rendelési összeg bruttó 50.000 Ft.

Amennyiben megrendelését a Magyar Postával szállíttatjuk ki, ebben az esetben CSAK az Ön üzletéig viszik az árut, az eladótérbe illetve a raktárba már nem szerződésbeli kötelességük azt elhelyezni. Szíves megértésüket köszönjük! 

A túra kiszállításokat megelőző nap 14 óráig beérkező megrendeléseket másnap szállítja az Alpha-Vet Kft., a 14 óra után leadott rendeléseket csak a következő szállítási héten áll módunkban teljesíteni. 

Futárszolgálatos kiszállítás esetén, a 12 óráig leadott rendeléseket még aznap szállításra előkészítjük.  A 12 óra után leadott rendeléseket másnap áll módunkban szállításra előkészíteni.

További sikeres üzletmenetet kíván az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft!